arshtistic22. Online mada jya syana hoya aan
Offline milo jma jhalla milunga🤪
#inst

Online mada jya syana hoya aan Offline milo jma jhalla milunga🤪 #love

Share 0 0

Всем добрых понедельников🔥 Не забывайте, что каждый день недели хорош собой! Любите понедельники как субботы! Ведь именно они открывают новые недели и строят новые планы❤ . С заботой о вашем отдыхе Туроператор СИДО-ТУР❤ www.sido-tour.com Телефон: +7(812)660-51-60 Телеграм: @sidotours . . . . . . #travel #traveling #travelgram #travelingram #traveler #travelphotography #traveller #travels #traveltheworld #travelblog #instatraveling #instatrip #instagramanet #instatag #touris #tourist #tourism #tourists #началоздесьисейчас #тур #путевка #горящиетуры #sidotour #сидотур #summer

Share 0 0

Per la visita dei mercatini di natale a Bolzano ho scelto di soggiornare presso il @gloriette_guesthouse Location magnifica, personale gentile e qualificato. Posizione ottimale per la visita di Bolzano e per fare una bella camminata sull'altopiano del Renon. Week end all'insegna del relax anche grazie all'ottima piscina panoramica e alle due saune presenti. Ho dormito presso la suite "Summerfrisch" camera di circa 30mq con giardino privato. Per maggiori informazioni vi consiglio di guardare le mie stories in evidenza "Gloriette" ↪️www.gloriette-guesthouse.com #somethingspecial #renon #soprabolzano ________________________________________ #bolzano #igbolzanobozen #mercatinidinatale #viaggiare #viaggio #altopianorenon #travel #igtravel #visitalia #igeritalia #igtrip #businesstrip

Share 0 0
_byjo. 💫 @red_shiraz

💫 @red_shiraz

Share 1 1
kristeltanjaa.

.................

Share 64 1
thesari_i_dituris. #BËHU_I_DOBISHËM_E_JO_I...! -

KUSH ËSHTË NJERIU DHE VEPRA MË E DASHUR

#BËHU_I_DOBISHËM_E_JO_I...! - KUSH ËSHTË NJERIU DHE VEPRA MË E DASHUR TEK ALLAHU, ZOTI I BOTËVE? Thotë i dërguari mëshirë për njerëzimin, Muhammedi -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-: "Njeriu më i dashur tek Allahu është ai që është më i dobishmi për njerëzit. Vepra më e dashur tek Allahu Azze ue Xhel-le është gëzimi që i fut muslimanit, ose largimi prej tij i brengës, ose shlyerja e borxhit të tij, ose largimi i urisë së tij (duke e ushqyer atë). Të eci me një vëlla (për ta ndihmuar) në hallin e tij është më e dashur për mua se sa të bëjë I'tikaf në këtë Xhami (xhaminë e tij në Medine)...". -📚Hadithin e ka bërë HASEN (të mirë) imam Albani -Allahu e mëshiroftë-, në Es Silsletus Sahiha. . . . . . .. ... #albania #tirana #travel #shqiperia #photography #visitalbania #nature #love #tirane #durres #shqiperi #shkoder #albanian #beautiful #mountains #vlore #kosovo #saranda #fatmirlatifi #iloveislam #amazing #lifestyle #europe #elvisnaci #ahmedkalaja #halilkastrati #enisrama #ademramadani #bedrilika

Share 116 0
bom_e0816. 💜

💜

Share 715 1
ag45455. Catalina❤️.

Catalina❤️.

Share 154 6
bom_e0816.

.................

Share 972 1