#twerks

No Posts Yet.

Search twerks →

ctrlvhamilton. You can now show off your VR skills online and earn a $10 gift card to

You can now show off your VR skills online and earn a $10 gift card to boot! Choose the platform you would like to live stream on 📹😎 . . . #ctrlv #ctrlvhamilton #vr #vracade #vrgaming #virtualreality #virtualrealityarcade #virtualrealitygaming #stoneycreek #hamont #myhamont #thingstodoinhamont #thingstodoinhamilton #hamontgames #hamontgamers #livestream #livestreamgaming

Share 7 0
shaikh_ujale786. Shot on redmi note 7
#ujale rider

Shot on redmi note 7 #ujale rider

Share 13 0

Relax and enjoy the weekend! Nuestras nuevas piezas de exterior en Teca esperan por ti en @asrdesign. #furnituregallery #artesanramon  #interiordesign #disenodeinterioresrd

Share 568 18
yannibunya. Самый сладкий пост💛
Торт наш прекрасный был сделан @yuliborisowa 🌸🌸

Самый сладкий пост💛 Торт наш прекрасный был сделан @yuliborisowa 🌸🌸🌸 Большую часть сладкого стола заказали в @paragraph_coffee , а ещё печенье и пирожок мамуля пекла💛 #bu_wed

Share 487 5

با هم به كشف سرزمين وايكينگها ميرويم، كروز در درياى بالتيك و خليج فنلاند و ديدار از كشورهاى اسكانديناوى🛳💫 🛳 ٤شهريور؛ دور اروپا در ١٣ روز و سفر به سرزمين وايكينگها با كروز MSC MERAVIGLIA 🏛 ديدار از ٦ كشور: ايتاليا، آلمان، دانمارك، فنلاند، روسيه، استونى 🏛 ٣شب رم + ٢شب برلين + ٧شب كروز در درياى شمال و ديدار از كشورهاى اسكانديناوى 🏛 ديدار از ٧ شهر و ٥ پايتخت اروپا: رم، برلين، كپنهاگ، هلسينكى، سن پترزبورگ، تالين، هامبورگ 💫خدمات: اقامت در هتلهاى *٤ با صبحانه + اقامت در كروز *٥ با صبحانه، ناهار، شام + ويزا + ٥ گشت شهرى رم، برلين، كپنهاگ، هلسينكى، هامبورگ + پرواز + ترانسفر + بيمه + همراهى تور ليدر. . 🛳تورهاى كروز تابستان ١٣٩٨🛳 . 1️⃣ ٢١تير؛ ٩روز سفر دريايى به اروپا با كروز MSC MUSICA 🏛 ديدار از ٤ كشور: ايتاليا، يونان، آلبانى، كرواسى . 2️⃣ ٢٩تير؛ ١٠روز دور ايتاليا كلاسيك و سفر دريايى با كروز MSC LIRICA 🏛 ٣شب رم-فلورانس-پيزا + ٣شب كروز + ١شب ونيز + ٢شب ميلان . 3️⃣ ٤شهريور؛ دور اروپا در ١٣روز و سفر به سرزمين واكينگها با كروز MSC MERAVIGLIA 🏛 ديدار از ٦كشور: ايتاليا، آلمان، دانمارك، فنلاند، روسيه، استونى . 4️⃣ ٩شهريور؛ ٩روز سفر دريايى با كروز MSC BELLISSIMA 🏛 ديدار از ٤كشور: ايتاليا، مالتا، اسپانيا، فرانسه . به اميد همسفرى با شما☘️ محمد منتظر ‏@IranCruiseCenter@Mohamad.Montazer . Video: @bryanhynes_ #IranCruiseCenter Travel Your Dreams... . .‏ مركز كروز ايران #مركز_كروز_ايران #محمد_منتظر #روياهايتان_را_سفر_كنيد #Cruise_Your_Dreams نمايندگي رسمي كروز MSC ‏ #مركز_سفرهاى_دريايى_ايران #نمايندگي_رسمي_كروز_MSC #مركزكروزايران‏ #سفرهاي_دريايي #سفر_دريايي #كروز #توركروز #تور_كروز #تور_كشتي_كروز #توركشتي_كروز #تور #مسافرت #تعطيلات #ويزاي_شنگن #توريست #نوروز٩٨ #نوروز_٩٨ #MSC #كروز_MSC تور كشتي كروز تور كروز تور كشتي كروز تابستان ٩٨ كروز #Mohamad_Montazer #Iran_Cruise_Center ما را از راه هشتگ #IranCruiseCenter دنبال كنيد

Share 44 4

Apa sih bedanya paket cleanser dan toner? Paket toner terdiri day cream, night cream, toner, n facial wash. Paket ini sangat cocok untuk yang sedang mengalami jerawat parah, bekas jerawat yang gak ilang-ilang atau flek. Bagus banget buat wajahnya yang kusam. Prosesnya cukup cepat, 2 minggu udah kinclong, tapi muka kamu bakal ngalamin proses pengelupas yang bener2 bikin wajah merah perih ngelotok. Kalau gak kuat iman jangan coba2 dia pasti nangis hehe. But seriously, ini work it banget buat masalah muka yang tak kunjung membaik. Nah biar gak perih parah, bias sekalian beli magic cream nya, fungsinya sebagai anti iritasi. Kalau pake cleanser terdiri dari day cream, night cream, cleanser n facial wash. Fungsinya juga sama bikin kinclong ala2 cewek korea, paket cleanser ini gak bikin kulit wajah ngelupas ataupun merah seperti paket toner tadi, hanya saja proses kinclongnya agak lama disbanding toner, kurang lebih sebulanan, jadi harus sabar yaa. for order: SMS/WA : 08114481188 (NO CALL) LINE : cr_cream_makassar #creamcrori #creamcr #creamcroriginal #jualcreamcr #jualcr #obatjerawat #krimcr #crcream #olshopmakassar #kinclong #obatflek

Share 4 0
wheelchair.papi. I got the drip, come get an ounce! 💧

I got the drip, come get an ounce! 💧

Share 247 6
bitgoeul7. #국산도라지정과 #마약강정 (사진🔜)
국산도라지와 쌀조청만으로
작업한 도라지정과
500g ~ 마약강정
감사합니다 😊
⠀
⠀

#국산도라지정과 #마약강정 (사진🔜) 국산도라지와 쌀조청만으로 작업한 도라지정과 500g ~ 마약강정 감사합니다 😊 ⠀ ⠀ ✔️보자기포장 별도 ⠀ 📲 010-4352-8998 ⠀ 🎈카톡 : 빛고을시루 ⠀ 매장 : 구리시 갈매동 537-1 ⠀ #도라지정과 #추석선물세트 #국산도라지정과 #부모님선물 #선물세트 #인사선물 #상견례선물 #명절선물 #추석선물 #명절 #좋아요 #소통 #먹방 #맛집 #빛고을시루 ⠀ ⠀

Share 11 0
uckgkenya.

.................

Share 31 0

Heading into another busy weekend of dance parties like.... 🥳🥳🥳

Share 28 4